The Corliss Group Home Agency på sysselsetting hjelp

Kilde: http://www.dailykos.com/story/2013/10/27/1250978/-The-Corliss-Group-Home-Agency-on-Employment-Assistance

Vår utvidet sysselsetting Program gir medlemmene med opplæring i arbeidsvaner, fylle ut programmer, bruke offentlig transport og muttere og bolter av arbeidsrutiner. Et hyppig problem for mange er at av mellommenneskelige relasjoner på jobb og hvordan å håndtere endringer i kolleger eller veiledere. Andre kritiske problemer kan være promptness og klær.

Noen medlemmer har daglige jobber på Corliss som forbereder dem for fremtiden av nettstedet. Corliss tilbyr uformell jobb coaching til de medlemmene trenger hjelp på jobben, i tillegg til fullskala støttes Employment Services (gjennom Rhode Island Office av rehabilitering tjenestene) for de medlemmene som har behov for støtte og cueing vil kreve mer enn to måneder av assistanse. Vi har funnet at nær halvparten av våre medlemmer kan og arbeider med minimum støtter og coaching når jobb og tidsplan er forstått. Samtidig er Corliss klar til å fortsette støtter, opplærings- og når angitt og behov.

I dag, Corliss tilbyr begrenset timer på stedet betalt arbeid for medlemmer, arbeid med byrået gjenvinning prosjektet, tilgang til off-site bedrifter og selskaper innhentet gjennom støttes sysselsetting nettverk og sporadiske arbeider av bedrifter i området som har behov for konkrete prosjekter skal fullføres eller posisjoner skal fylles.

Det bør bemerkes at Corliss ikke finansiere, tilbyr eller støtte lune Workshop ‘arbeidsliv, og at noen “arbeid mannskap” utviklet gjennom byrået prosjekter er i naturen av trening og ferdigheter oppkjøpet bare: våre mål er ekte jobber for ekte lønn i integrert innstillinger.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s