Estää petokset ja kavallukset yleishyödyllinen organisaatio

http://www.lexology.com/library/Detail.aspx?g=4586ebb6-1f02-4b81-b72c-e08225d8e022

Ilmoitti 26 päivänä lokakuuta 2013 Washington Post että 2008-2012, yli 1000 ei-voittoa osoitti satojen miljoonien tappiot Varkaus, petos, kavallus ja muut luvattoman käytön ja organisaation varat. Mainittu post-tutkimuksessa yhdistyksille ja uskonnolliset järjestöt kärsivät kuudesosa kaikki suuret kavallus, toinen vain rahoituspalvelujen alalla.

Vaikka luvut ovat kauhistuttavia, tämä suuntaus ei yllätä heidät ihanteellinen maailmassa, joka on tiedetty pitkään yhdistyksille ovat hyvin alttiita petos ja kavallus. Aatteellisuus määritetään tavallisesti sosiaalisesti hyödyllisiin tarkoituksiin ja olettaa, että työntekijöilleen, erityisesti ylimmän johdon osuus organisaation hyväntekeväisyystarkoituksiin. Sellaisenaan yhdistyksille yleensä ole luottavaisempi työntekijöidensä ja lievempiä varainhoidon valvonnan kuin voittoa kollegansa. Näin ollen saalista ne kuuluvat kavalluksesta ja muita työntekijän huijaus hälyttävästi. Viimeinen esimerkki, kuten Washington Post:

–      Vuodesta 1999 vuoteen 2007 johti American Legacy Foundationin voittoa omistettu valistava vaaroista tupakointi, arvioitu 3,4 miljoonaa menetykset väitetyt kavallukset entinen työntekijä.

–      Vuonna 2012 ilmoitti maailmanlaajuinen rahasto aidsin, tuberkuloosin ja malarian taistelemaan liittovaltion varojen väärinkäyttöä tai perusteettomia kuluja 43 miljoonaa dollaria.

–      Vuonna 2011 raportoitu Vassar veljekset Medical Center New Yorkissa Poughkeepsie tappio 8,6 miljoonaa dollaria kautta tiettyjen lääketieteellisten laitteiden “varkaus”.

–      Lisäksi ilmoittaneet Washington Post tapahtumat ovat muita esimerkkejä:

–      27. Helmikuuta 2013 on entinen Chief Financial Officer for New York luvun Amerikan Punaisen Ristin tuomittiin kahdesta seitsemään vuotta vankilassa grand varkaus. Entinen johtaja kavalsi yli 274,000 vuosina 2005–2009, käyttää rahaa maksaa lapsilleen vaatteita, opetus ja muut henkilökohtaiset kulut.

–      8. Marraskuuta 2012 entisen pääjohtajan H.O.W. säätiö, voittoa tavoittelematon alkoholi ja lääkehoidon keskusta Tulsa, Oklahoma, tuomittiin 15 kuukauden vankeuteen ja määräsi heidät maksamaan vahingonkorvausta pettääkseen H.O.W. kahdeksan vuoden aikana yli 1,5 miljoonaa dollaria. Entinen toimitusjohtaja kirjoitti itse luvattoman tarkistaa 213 yhteensä yli 1,35 miljoonaa dollaria ja kavalsi yli 200.000 dollaria siitä säästäväisyys Storesta hoitaa voittoa.

–      12 Päivänä lokakuuta 2013 oli aiemmin Project Genesis talousjohtaja, Connecticut yleishyödyllinen järjestö palvelee aikuisille ja lapsille vammaisten tuomittiin 33 kuukautta vankilassa vaalitaistelusta yli 348,000 organisaation kolmen vuoden ajan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s